Възможно ли е мъжете да имат скрити страхове? Нали са

...
Възможно ли е мъжете да имат скрити страхове? Нали са
Коментари Харесай

10 скрити страхове, за които 90% от мъжете не си признават

Възможно ли е мъжете да имат скрити страхове? Нали са толкоз мощни, самостоятелни? Изглеждат съвсем непукисти. Оказва се обаче, че освен дамите, само че и мъжете имат своите скрити страхове с тази разлика, че не си признават за тях. Вижте кои:

6. Косата

Окосмяването по тялото и по главата постоянно е бил мъчителен въпрос за мъжете. Ако има малко косми по тялото, дали това не го прави по-малко неустрашим? Ако има прекомерно доста косми по тялото, не е ли прекомерно отблъскващо и плашещо? Ами плешивостта? Кошмарът на всеки мъж. Внимавайте дали е безвредно да повдигате въобще този въпрос пред колегата си.

7. Диетата.

„ На диета съм. “ Колко ли пъти мъжете са чували тази фраза от своите половинки! Ако обаче мъжът отвори дума за диета, звучи най-малкото необичайно. Трябва да знаете обаче, че мъжете също обръщат внимание на тялото си и сортират храната си. Всеки желае да бъде здрав и в добра форма. Разликата е, че мъжете просто приказват по-малко за това.

8. Връзката с приятелката им.

Из женските списания има несъмнено хиляди публикации на тематика по какъв начин да спасим връзката си. Жените извънредно се вълнуват от прочувствената връзка с колегата си, обичат да четат по тематиката, да се съпоставят, да преценят критериите и да си вършат равносметка. Въпреки това, в случай че мъжът заприказва за това, на дамите им се коства необичайно. Би трябвало мъжете да се интересуват от някакви по-мъжествени неща, в сравнение с връзката с приятелката си, нали? Само че те също желаят връзката им да просъществува, когато държат на индивида до себе си.

9. Колко сътрудници е имала дамата преди него.

Ако дамата е имала повече сътрудници в живота си спрямо мъжа, то това по никакъв начин няма да му се хареса и ще има възприятието, че би трябвало да се състезава с тези преди него. Освен това е допустимо да се тормози, че има по-малко опит от вас. Най-важното е да му обясните, че предишното си е минало, а единствено сегашното е от голяма важност.

10. Откритото изложение на възприятията.

Ако се замислите, на мъжете по никакъв начин не им е елементарно да живеят съгласно стандартите и да се държа по този начин, както се чака от тях. Ако на дамите им е разрешено да имат своите дребни нервни рецесии, могат да изпадат в неутешим рев за щяло и нещяло, то представете си в случай че мъжът се държи по този метод! „ Не плачи! Ти си мъж! “ Още от дете това са думи, които всеки мъж е чувал. Родителите желаят да възпитат сина си да израсне самоуверен, мощен, виновен, с цел да бъде глава на семейство един ден, да бъде опора и канара. Дали това обаче е добра концепция? Съветваме ви да позволите на колегата си да бъде слаб понякога, да прояви сензитивност и да не вършиме въпрос от това. Не коментирайте какво се чака от него и по какъв начин би трябвало да се държи. В последна сметка човек не трябва да се усеща отговорен за страстите си. 

Към първата част ТУК.

Цветелина Велчева по материали от Bright Side

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР