Възможно е Великобритания и САЩ да сключат търговско споразумение след

...
Възможно е Великобритания и САЩ да сключат търговско споразумение след
Коментари Харесай

Тръмп обърна палачинката за Брекзит

Възможно е Англия и Съединени американски щати да сключат комерсиално съглашение след Брекзит.

Това заяви министър председателят на Обединеното кралство Тереза Мей след диалози с американския президент Доналд Тръмп в държавната резиденция " Чекърс ", написа " Гардиън ".

 Снимка 368175
Източник:

Наблюдаваните от нас тази заран военни демонстрации са знак на дълбокото партньорство сред Англия и Съединени американски щати . Най-дълбокото в света и продължава да се разраства. Двете страни дружно избавят човешки живот, сподели тя.

 Торнадото
Торнадото " Тръмп " размести Брюксел

Европа би трябвало да се научи да не делегира личната си сигурност в нечии други ръце. Когато приказваме за военната сигурност - в тези на Съединени американски щати. Когато приказваме за енергийната сигурност - в тези на Русия, написа Мартин Табаков

Мей приветства поддръжката на Съединени американски щати против Русия след случая с отравянето с новичок в Солсбъри.

Тя разясни, че са постигнали единодушие да търсят амбициозно американско-британско комерсиално съглашение след Брекзит. Според нея проектът от " Чекърс " ще направи това допустимо.

 В Германия преглеждат Тръмп като опасност за света
В Германия преглеждат Тръмп като опасност за света

Не сме пленници нито на Русия, нито на Съединени американски щати

При партньорство като това от време на време вие би трябвало да кажете неща , които другата страна не желае да чуе, посочи Тереза Мей.

Според нея всички са виновни за гарантиране на трансатлантическото единение, пояснявайки, че Съединени американски щати поддържат единството.

 Снимка 368174
Източник:

От своя страна Тръмп похвали невероятните условия за отпразнуване на специфичните връзки.

 Тръмп желае
Тръмп желае " смяна на режима " в Германия, разгласи Зигмар Габриел

" На Америка при ръководството на Тръмп не може да се разчита "

По думите му двете страни са дружно в уговорката да пазят свободата.

Аз и Мей се върнахме от срещата на НАТО. Беше в действителност продуктивна среща на върха, сподели Доналд Тръмп и благодари на Мей, че е подкрепила напъните му да убеди страните членки на Алианса да усилят разноските за защита.

Само пет страни реализираха задачата от 2% от Брутният вътрешен продукт. Това ще се промени доста бързо, уверен е президентът на Съединени американски щати.

 Кметът на Лондон към Тръмп: Абсурдно е да се свързва имиграцията с престъпността
Кметът на Лондон към Тръмп: Абсурдно е да се свързва имиграцията с престъпността

Според Тръмп кметът вършел доста неприятна работа

Той също благодари на Мей за поддръжката й в напъните да се убеди КНДР да изостави нуклеарните оръжия.

Президентът на Съединени американски щати даде обещание да поддържа държавното управление на Англия каквато и политика да предприеме за Брекзит. Направете по този начин, че да можете да търгувате с нас, прикани той.

 Протестиращи в Лондон издигнаха балон на ядосано бебе с лика на Тръмп
Протестиращи в Лондон издигнаха балон на ядосано бебе с лика на Тръмп

От сряда в редица градове на Острова се организират демонстрации

Граничната отбрана е проблем от национална сигурност . Те би трябвало да стопират терористите на границата, счита Доналд Тръмп.

По-рано Тръмп даде изявление за " Сън ", в което разкритикува проектите на премиера на Англия за Брекзит . Сега на конференцията той назова изявлението " подправена вест ", тъй като не са включени позитивните мнения за Мей. Президентът похвали премиера ден след рецензията си по адрес на Мей.

 Тръмп и Мей в спор за Брекзит
Тръмп и Мей в спор за Брекзит

Американският президент дойде на 4-дневно посещаване в Лондон

Милиардерът се отбрани, че не е подлагал на критика министър-председателя.

В историята не е включено това, което споделих за Мей. Имам запис. Историята е " подправена вест ", оплака се той.

На въпрос какво се надява да реализира от срещата с Путин , Тръмп отговори, че е имал страхотна среща с страните от НАТО.

Държавите си отидоха по-обединени и по-богати от всеки път, счита той.

Той отговори, че с Путин ще беседват за Украйна, Сирия, други елементи от Близкия изток и неразпространението на нуклеарни оръжия, както и за съветската интервенция на изборите в Съединени американски щати.

Държавният глава повтори, че е " най-твърдият към Русия спрямо всички други ".

Според него Мей ще поддържа Съединени американски щати да поддържат положителни връзки с Русия.

Тръмп има вяра, че е мъчно да се договаря с Русия , тъй като хората го упрекват, че е проруски надъхан. Той обаче не обича Русия, а Съединени американски щати, само че все пак желае положителни връзки с Москва.

Президентът на Съединени американски щати не отива на срещата с Путин с " високи упования " , само че " изненадващи неща " могат да излязат от нея.

Запитан за позицията си за Русия, Тръмп упрекна репортера, че популяризира подправени вести. Той отговори, че желае положителни връзки с Русия . Хубаво нещо е за Съединени американски щати да се схващат с страни като Русия и Китай, разясни той.

Запитан дали печели американският народ от разполагането на бойци в Европа , Тръмп отговори, че зависи къде са дислоцирани.

Това е от психическа и военна изгода, има вяра президентът на Съединени американски щати и добави, че е " добре " с уговорката на Съединени американски щати в Европа.

Мей отхвърли да поддържа антиимигрантската реторика на Тръмп. На въпрос дали е съгласна, че имиграцията вреди на културния образ на Европа, министър председателят отговори, че Обединеното кралство се гордее с историята си в региона на имиграцията.

По думите на президента на Съединените щати имиграцията е сериозен проблем за Европа.

Вие виждате нанасяните от тероризма провали . Променя културата. Много отрицателно нещо за Европа, сигнализира президентът.

Той още веднъж увери, че има страхотни връзки с Германия и Ангела Меркел, само че имиграцията вреди на страната.

" Много тъжна " обстановка. Не е добре за Европа, не е добре и за Съединени американски щати, продължи той и акцентира, че безусловно Съединени американски щати нямат закони за имиграцията.

Тръмп отговори на въпрос, че Мей може да откри съвета му по какъв начин да договаря за Брекзит с Европейски Съюз за " прекомерно недодялан ".

Американският президент отхвърли въпроси на CNN, наричайки я " подправена медия ". Той дава отговор на въпроси на Fox News.

Според него връзките сред Лондон и Вашингтон са на " най-високото равнище на компетентност ".

Американският водач е уверен, че " Северен поток-2 " е " ужасяващо нещо " . Той е предизвестил Германия, че ще получава 60 или 70% от силата си от Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР