Възможно е шампионките от Марица (Пловдив) отново да заиграят в

...
Възможно е шампионките от Марица (Пловдив) отново да заиграят в
Коментари Харесай

ВК Марица подкрепя идеята да заиграе отново в зала Строител

Възможно е шампионките от Марица (Пловдив) още веднъж да заиграят в зала " Строител ". Волейболният клуб изцяло поддържа концепцията на Община Пловдив да даде оборудването в регион " Северен " за домакинските срещи на тима от Национална волейболна лига Демакс и шампионата за Купа България, написа уеб страницата на клуба.

По този метод " жълто-сините " може още веднъж да се завърнат в пловдивския квартал Каршияка, където е учреден волейболният клуб преди 72 години.

Именно в зала " Строител " волейболистките на Марица играят своите домашен мачове от 1980 до 2007 година След това Марица семейства в шест разнообразни зали в града, а през 2011 година бе тествана даже и залата в близкото село Оризари.

На 26 октомври (сряда), от 15.00 в зала " Лаута " ще се организира конференция, отдадена на началото на новия сезон 2022-2023 за шампионките от Марица. На конференцията ще бъде прожектирано и обръщение към Марица на един от най-великите български състезател, оповестиха на уеб страницата си от клуба.

Марица стартира новия сезон в НВЛ на 28 октомври, петък с мач против дублиращия си тим на Марица 2022 в зала " Сила ".

На този стадий пловдивчанки ще имат най-малко осем семейства в НВЛ и три в Шампионската лига.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР