Възможно е още днес да бъде поискано от британската кралица

...
Възможно е още днес да бъде поискано от британската кралица
Коментари Харесай

Искат от кралицата да разпусне британския парламент?

Възможно е още през днешния ден да бъде поискано от английската кралица Елизабет Втора да се съгласи да приключи сесията на Народното събрание, откакто депутатите се завърнат от лятна почивка през идната седмица, и да разпусне Народното събрание до 14 октомври, съобщи журналистът от Би Би Си Ник Робинсън, представен от Ройтерс.

Премиерът Борис Джонсън отхвърля да изключи опцията за прекратяване на Народното събрание, с цел да му попречи да осуети неговите проекти да изведе Англия от Европейски Съюз на 31 октомври, даже без съглашение, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Вчера водачът на лейбъристите Джереми Корбин беше хазаин на договаряния с Шотландската национална партия, Либералните демократи, Зелената партия на Англия и Уелс и Независимата група за смяна, на които бяха обсъдени способи за попречване на Брекзит без договорка.

" Научаваме, че кралицата може да бъде помолена да одобри да суспендира Народното събрание още през днешния ден. Тя е в Балморал. Има единствено един източник на тази вест. Тя не е доказана ", сподели Робинсън.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР