Възможно е Никола Груевски да е използвал български паспорт при

...
Възможно е Никола Груевски да е използвал български паспорт при
Коментари Харесай

Любчо Нешков: Груевски може да е избягал в Унгария с български паспорт

Възможно е Никола Груевски да е употребявал български паспорт при бягството си в Унгария. Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия журналистът Любчо Нешков.

Груевски не е елементарен азиатски диктатор, който е пристигнал с концепцията да прави каквото си желае. Той е артикул на един непознат план и като подобен напуща Македония. В продължение на 10 години какво правеше той? Рушеше българското историческо минало, стопанската система на страната посредством тоталната корупция, разрушаваше и държавните институции, с цел да не може Македония да бъде самостоятелна страна, сподели Нешков.

Според него Груевски минава през Сърбия на път за Унгария, благодарение на същите хора, които разрушиха македонския законодателен храм на 27 април. В събота е обядвал в един от най-известните хотели в Белград. Там постоянно обядва и различен търсен от Интерпол, сподели той.

По думите му Груевски неслучайно идва в Унгария след бягството си. Всички медии, които подлагат на критика България, са благосъстоятелност на Виктор Орбан. Тези двама души са притежатели на 80% от медиите в Македония, които разгласяват против България и евроинтеграцията.

Груевски не е първият върховен общественик, който бяга с български паспорт, в случай че това се удостовери. Миналата година избягаха двама, може би най-важните ръководители в македонските спецслужби и те бяха задържани в Солун. Тази мрежа за паспорти с кого е общувала, попита Нешков и сподели, че тя може и да е под техен надзор.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР