Възможно е една от обществените поръчки за сигурността за председателството

...
Възможно е една от обществените поръчки за сигурността за председателството
Коментари Харесай

Може да има проблем с обществените поръчки за сигурност за председателството

Възможно е една от публичните поръчки за сигурността за председателството на Европейски Съюз, да не бъде приключена до януари. Това се разбра от думите на министъра на вътрешните работи Валентин Радев, след съвещанието на държавното управление. Според него част от системите за сигурност към този момент работели, само че за част от тях към момента текат публични поръчки, което щяло да забави навременното им пускане. Радев сподели, че се бавят 1-2 поръчки, само че не посочи кои са те.

Системите за сигурност би трябвало да проработят преди Нова година, тъй като трябвало най-малко месец да бъдат тествани преди да стартира фактическата им работа. В същото време първото огромно публично събитие от председателството на Съвета на Европейски Съюз в София е посещаване на Колежа на комисарите в София на 5 януари, като церемонията по разкриване е на предходния ден.

Гражданите да привикват с ограниченията за сигурност по време на председателството ни , прикани Радев след съвещанието на кабинета. Предварително ще се изясни на жителите по какъв начин да се движат при засилени ограничения за сигурност. Нека свикнат с това, рестриктивните мерки ще бъдат доста дребни, добави Валентин Радев. Основно усложнения щели да усетят хората, които работят в зоните за сигурност, към НДК, София Тех Парк и хотел " Маринела ". За останалите жители на София стеснение нямало да има.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР