Възможно е да се повтори ситуацията от предходните избори и

...
Възможно е да се повтори ситуацията от предходните избори и
Коментари Харесай

Методи Андреев: Радев и Борисов имат сходен произход и позиции

Възможно е да се повтори обстановката от предходните избори и да бъде изправени пред нови. Но задачата на плана “Продължаваме промяната” споделя цели да занули корупцията, да вдигне стандарта на живот. За това няма идеология - и десните, и левите гласоподаватели еднообразно страдат от корупцията, и това, което е в България. Мафията, която е окупирала страната, към този момент 12 години. Проектът на Кирил Петков и Асен Василев може да е значимата заварка.

Това съобщи пред БГНЕС Методи Андреев, някогашен народен представител от Съюз на демократичните сили в 38-ото Народно събрание и депутат от гражданската квота на ГЕРБ в 43-ия парламент.

Той прикани новият политически състезател да насочи вниманието си към младите гласоподаватели, които са слушали за разнообразни субекти от своите близки, само че виждат, че България не е естествена страна и у нас честно ръководство няма.

“Към този сегмент от българския гласоподавател би трябвало да се насочат двамата някогашни служебни министри и планът им „ Продължаваме промяната”, съобщи Андреев.

По думите му планът на “дуото от Харвард” не трябва да провокира ревнивост у по този начин наречените “партии на протеста”. Според него няма смисъл да се преливат гласове от “Демократична България” и “Изправи се.БГ! Ние идваме!”.

“Този план би трябвало да разшири територията от гласоподаватели, които желаят същинска и необратима смяна. Номерът е тези момчета да задействат онази част от българските гласоподаватели, които не са гласували”, уверен е Андреев.

По отношение на това дали вторият мандат е „ в забрадка вързан” на Румен Радев, някогашният народен представител счита, че още е рано да се каже по какъв начин ще се развият нещата.

“Радев е някогашен член на Българска комунистическа партия, и Борисов също. Радев залита по политиките на Путин, само че в това време поддържа Триморието. Борисов и той се слагаше на Путин, построи му дори газопровод с български пари, не разреши да има диверсификация, само че пък купи фантомите. Дотук позициите са съвсем идентични. Тежката болест на обществото е корупцията, а Борисов е инструмент на задкулисието през тези 12 години. Чрез него корумпираното задкулисие заграби страната и се вгради във всяка клетка на българските институции. Докато Радев застана на страната на реформаторските сили и сподели, че е срещу корупцията и мутрите. В подобен случай ще гласоподавам за Радев, най-малко 20% да съм същински благополучен “, разяснява Методиев.

Той изрази недоволството си във връзка с това, че нито Демократична България, нито ГЕРБ демонстрират някаква решителност да изкарат собствен мощен претендент и прикани Демократична България да го създадат, а не да поддържат непознати претенденти. Според него по този метод Демократична България ще покажат, че имат мощен кадрови капацитет.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР