Възможно е да се наложи спиране на достъпа в Европа

...
Възможно е да се наложи спиране на достъпа в Европа
Коментари Харесай

Спирането на Фейсбук за Европа се отлага

Възможно е да се наложи прекъсване на достъпа в Европа до услуги като, в случай че не бъде контрактувана трансатлантическа рамка за трансфер на данни.

" В обстановка, в която Facebook губи консуматори, да спре достъпа на европейските си консуматори - надали би се стигнало до такава степен. Средната възраст във Facebook се подвига на над 45 години, а младежите отиват в Тик Ток, доста бързото ревизиране на наличие е основно при избора ", разяснява в " Денят стартира " Любомир Тулев, шеф " Услуги по киберсигурност ".

Той напомни, че общият правилник за отбрана на персоналните данни е бил признат през 2018 година от Европейската комисия.

Според Любомир Тулев е доста нежна връзката и активността на Facebook за европейските жители.

" По-големият проблем е не, че просто ще спрем да имаме достъп до Facebook и Инстраграм, има не малко организации в България, които употребяват Facebook като бизнес приложение. Facebook рапортуваха, че за първи път техните консуматори понижават и отиват към Тик Ток. Зукърбърг се пробва да сложи на полемика въпросите и риска ", добави Любомир Тулев.

" Имаме опция да разполагаме с данни каква тъкмо информация има Facebook за нас и да пожелаваме тя да бъде отстранена или заличена ", сподели още Любомир Тулев.

 И въпреки всичко, прекъсването на Facebook е Европа се отсрочва, успокои специалистът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР