Възможно е да прегърми. Ще духа слаб, в Източна България

...
Възможно е да прегърми. Ще духа слаб, в Източна България
Коментари Харесай

Слънце преди обяд, облаци и краткотраен дъжд след обяд frognews.bg

Възможно е да прегърми. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан югозападен вятър, след обяд в Дунавската низина ще се ориентира от северозапад. Преобладаващите оптимални температури ще са сред 19° и 24°, в София - към 20°.

 

През нощта превалявания ще има и на изток. Вятърът в цялата страна ще се ориентира от северозапад и с него ще стартира да прониква студен въздух.

 

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Сутринта тук-там ще бъде с ниска облачност или мъгла, а вечерта облачността, междинна и висока, ще се усили и през нощта ще превали временен дъжд.

 

Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са 9°-12°. Температурата на морската вода е 9°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, единствено в най-северните региони - 3 бала.

 

В планините преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд облачността от запад ще се усилва и тук-там, изначало в масивите в Западна България, а до вечерта и в Централна, ще има превалявания от дъжд, по най-високите върхове на Рила и Пирин - от сняг. Възможно е да прегърми.

 

Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 7°.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР