Възможно е да определите много по-рано отколкото предполагате дали един

...
Възможно е да определите много по-рано отколкото предполагате дали един
Коментари Харесай

Бог в секса или бездарник – разберете какъв е в леглото според начина му на шофиране!

Възможно е да определите доста по-рано в сравнение с допускате дали един мъж е добър ухажор, когато става въпрос за секс, Един от методите е да видите по какъв начин той кара кола. Не всички хора карат кола, само че множеството мъже обожават скоростите и имат брошура. Точно при шофирането темпераментът им се демонстрира. Карането им може да да покаже нещо ненадейно, да не приказваме, че може да видите по какъв начин взима решение, когато е напрегнат.

Ах, ще!
Веднага щом се озовете в колата му, виждате по какъв начин той е подготвен да направи всичко, с цел да ви впечатли. Двигателят ще реве, спирачките ще свистят, а пешеходците ще гледат да стоят настрани. Ако попаднете на подобен водач, то безусловно знайте, че ще е същинска хала в леглото/ Той ще се грижи за страстите ви в спалнята.

Моята лястовица!
Влизате в колата и незабавно осъзнавате, че за тази машина се поставят доста старания. Всяка повърхнина свети, всеки винт е инспектиран. Водачът може да прекара часове, с цел да приказва за транспортното средство. Това би ви впечатлило несъмнено, само че какво можете да очаквате? Този човек ще се опита да разбере какво тъкмо харесвате и да го прави, само че не се знае дали няма да сте подценявана поради други негови пристрастености.

Без бързане
Тръгвате на път, а той стартира да чертае проект, започвайки от маршрута. След това деликатно ревизира всичко, преди да потеглите. Карайки внимава за спазването на всеки пътен знак. Най-вероятно този човек ще ви отегчи, още преди да стигнете до секс. Възможно е обаче и да се окаже тъкмо това, което сте търсили – спокоен и балансиран човек, който знае по какъв начин да взима верни решения и да ви докара наслаждение.

Надежден
Кара колата си решително, с точни придвижвания, без пъчене. Ясно знае всички правила и още по-ясно знае кои могат да бъдат нарушени. Отпуснете си и вярвайте, че всичко ще е под надзор. Бурните пристрастености обаче са малко евентуални.

Внимавайте!
Остри придвижвания, мощни крясъци и непредвидени решения на пътя? С подобен човек в никакъв случай няма да се отегчите. Сексът с него ще бъде изпълнен с изненади и опити. Понякога обаче тези хора се отегчават от стабилността. Те обичат провокациите и разнообразието. Ако желаете да го задържите, то би трябвало да сте същинска стихия, а не божествен остров
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР