Възможно е да има сценарий да не се състави ново

...
Възможно е да има сценарий да не се състави ново
Коментари Харесай

Калоян Методиев: При здрав разум трябва да се търси възможност за съставяне на правителство

" Възможно е да има сюжет да не се сформира ново държавно управление ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS политологът Калоян Методиев.

Той вижда очевидна поддръжка от страна на " ИТН " към президента Радев и е допустимо да има концепция запродължаване ръководство на служебно държавно управление, само че счита, че при трети избори може да се получи безпорядък.

" Сегашният длъжностен кабинет потегли с високи упования, само че потъна в безчет спорове, а всеки ден има протестиращи групи и непрекъснато се продуцират кавги ", съобщи още Методиев.

За него " ИТН " върви към несистемна неолиберална групировка. Те са оповестили, че са срещу системата, срещу разпоредбите на демокрацията.

Калоян Методиев е уверен, че при здрав разсъдък би трябвало да се търси опция за сформиране на държавно управление, даже и за малко време, тъй като предстоят доста значими задания в публичен, здравен, обществен и финансов проект за страната, които би трябвало да бъдат решени от устойчиво държавно управление.

Той също по този начин е сигурен, че това към този момент няма да може да се реализира от една партия или организация.

Политологът не чака внезапни промени в новия състав на държавното управление от " ИТН ".

При нови избори за Методиев всичко ще бъде непредвидимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР