Възможни са разговори и без инсталирано приложениеПотребителите на Google Duo

...
Възможни са разговори и без инсталирано приложениеПотребителите на Google Duo
Коментари Харесай

Google Duo прави видеочата още по-достъпен

Възможни са диалози и без конфигурирано приложение

Потребителите на Гугъл Duo към този момент могат да организират видеоразговори и със събеседници, които не са конфигурирали приложението

Гугъл добави нова опция в своето мобилно приложение за видеочат. Обновеният Гугъл Duo включва функционалност за позвънявания на консуматори, които нямат на устройствата си конфигурирано приложение.
още по тематиката
Функцията работи на практика по този начин, както и елементарните видео диалози, включително с превю Knock-Knock. Дори в случай че приложението не е конфигурирано на смарт телефона, при входящо позвъняване потребителят ще види уведомление на екрана и малко видео на събеседника, преди да одобри позвъняването.

Гугъл Duo поддържа и елементарни гласови позвънявания. Потребителят може да приема и отхвърля диалози, да трансформира камерата и да отключва микрофона. След привършване на позвъняването, потребителят получава предложение за инсталиране на Гугъл Duo, както и алтернатива за блокиране на позвънявания от същия събеседник.

Приложението Гугъл Duo е налично за потребителите на двете най-популярни мобилни платформи – iOS и Android и може да се смъкна изцяло гратис от онлайн магазините App Store и Гугъл Play.

Даунлоуд: Гугъл Duo за Android; Гугъл Duo за iOS
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР