Възможна ли е любовта между хора и роботи, и докъде

...
Възможна ли е любовта между хора и роботи, и докъде
Коментари Харесай

Любов от ново поколение в премиерния уеб сериал „Моето виртуално гадже“

Възможна ли е любовта сред хора и роботи , и до каква степен би стигнал човек, с цел да реализира задачите си са единствено част от въпросите, които повдига хитовият уеб сериал Първият епизод на научнофантастичния трилър във разкрива по какъв начин отхвърлянето може да бъде катализатор за основаването на.

Премиерната серия на суперуспешната уеб поредност ще запознаe потребителите на с основният воин в поредицата Сам . Той е млад, упорит, талантлив, само че извънредно уединен разработчик на приложения, работещ в Future Lens. Единственият му другар е арогантният наркопласьор Сиду, с който нямат нищо общо. Ден преди първата му огромна презентация в компанията, Сам е извънредно обезпокоен и намира нужното успокоение, разглеждайки фотоси на мечтаната жена - красивата му колежка Крити . Неочаквана хакерска офанзива от мистериозната Мая внася ужас.
 Моето виртуално гадже NOVA
Опитът на Сам да показа новото си приложение е осуетен от притежателя на Future Lens Сид, който с жестокото си държание съумява да си припише достиженията на младият талант. Разочарован и ядосан, Сам основава своя цифров шедьовър - стратегия с изкуствен интелект, която назовава AISHA. До какви рискови обстановки ще докара изумителното откритие, не пропускайте да разберете в „.
 Моето виртуално гадже NOVA-->
В уеб продукцията, лицензиранa от Arré, вземат участие извънредно надарени артисти. Сред тях е известният продуцент и реализатор Рагху Рам, който се превъплъщава в облика на Сам. Прекрасна роля прави и младата актриса Нимиша Мехта , която потребителите ще гледат като AISHA. Не пропускайте да наблюдавате модерната приказка за виртуалната обич в премиерния за България сериал.

Може да следите всеки понеделник във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР