Възкръсващата сирийска военна промишленост продължава да изненадва със своите нови

...
Възкръсващата сирийска военна промишленост продължава да изненадва със своите нови
Коментари Харесай

В Сирия е създадена тактическа ракета със спътникова система за насочване

Възкръсващата сирийска военна индустрия продължава да изненадва със своите нови разработки. Сега е оповестено, че е основана високо точна ракета със сателитно ориентиране. На страницата Syr_Mil_Wik в Twitter се появи изображение на мобилна установка, изстрелваща такива ракети.

Според специалисти, съдейки по външния тип съществува огромна възможност това да е по-нататъшно развиване на сирийските РСЗО Khaibar-1. Те са изпълнени на шасито на цивилен товарни коли. Демонстрирани са по време на учения на сирийската войска през 2012 година Притежават отдалеченост на стрелбата към 100 км и са предопределени за дейности срещу Израел. Витаят догатки, че са основани въз основата на китайски мостри – имат същия диаметър от 302 мм и външно си наподобяват по стабилизаторите.

Информация о рекламе в Твиттере и конфиденциальность
Иран оказал помощ при образуване производството на неуправляемата тактическа ракета Maysalun – копие на иранската ракета Zelzal-2. Започнало е производството на твърдогоривната ракета Tishreen върху шасито на четириосен автомобил. / БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР