Възхищавам се на трудния избор, който сте направили, да посветите

...
Възхищавам се на трудния избор, който сте направили, да посветите
Коментари Харесай

Показаха новата парадна униформа на военните курсанти

Възхищавам се на сложния избор, който сте създали, да посветите живота си на работа на Родината. Вие сте бъдещи офицери и би трябвало да бъдете водачите на нашето общество. С тези думи министърът на защитата Красимир Каракачанов посрещна през днешния ден, 5 декември, в Министерството на защитата изявени в образованието курсанти от трите факултета на Националния боен университет " Васил Левски " - " Общовойскови ", " Артилерия, Противовъздушна отбрана и КИС " и " Авиационен ".

По време на срещата беше показан моделът на новата парадна униформа на курсантите, която ще бъде въведена за курсантите от Националния боен университет.

" Единствена институция в България, която има цялостно съображение за самочувствие е Българската войска, тъй като в нашата история българският боец няма от какво да се срами, той има единствено мотиви за горделивост ", акцентира министър Каракачанов.

Той пожела на курсантите да бъдат усърдни в учението, тъй като компликациите укрепват самочувствието и дават убеденост, че човек може и повече.

Началникът на защитата военачалник Андрей Боцев увери курсантите, че с помощта на положителната работа с политическото управление на Министерството на защитата за година и половина е реализирано доста, обвързвано и с повишение на възнагражденията на персоналния състав и с поддържане в редовност на техниката.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР