Въздушното шоу Китай 2022 ще започне във вторник в Джухай,

...
Въздушното шоу Китай 2022 ще започне във вторник в Джухай,
Коментари Харесай

Въздушното шоу Китай 2022 демонстрира китайските постижения в развитието на военната техника

Въздушното шоу Китай 2022 ще стартира във вторник в Джухай, провинция Гуандун в Южен Китай. Много самолети към този момент организираха подготвителни полети за летателните маневри, които ще покажат на публиката идващите дни. Въздушното шоу освен ще покаже достиженията на китайската войска и оръжейната промишленост във въздуха, само че и на земята и в морето.

В изложбената част от шоуто военно-въздушните сили за първи път ще покажат инсталирана на транспортно средство лазерна оръжейна система за ориентиране на дребни дронове, нова и по-компактна ракета от системата за противовъздушна защита HQ-9B, както и универсалната терминална защитна система HQ-11.

От събота самолети организират своите подготвителни маневри за летателната стратегия на шоуто, в това число четири J-20 и въздушен танкер YU-20.

В рамките на изложбените зали държавната компания Aviation Industry Corp of China ще направи за първи път обществено показване на най-новите дроновете Wing Loong 3.

China Aerospace Science and Industry Corp сподели интегрирана бойна система за морска отбрана от контейнерен вид, която може да изстрелва разнообразни противокорабни ракети. Изложени са и системи за битка с дронове и ракети за Противовъздушна отбрана. Що се отнася до наземното съоръжение, NORINCO Group за първи път предложи изцяло решение за съоръжение на сухопътни войски от последващо потомство, което се състои от съоръжение за разследващ батальон, танков батальон, механизиран пехотен батальон, батальон за дронове, батальон за противовъздушна защита, батальон за бойна поддръжка, батальон за логистична поддръжка и команден център на бригадата.

Посетителите също по този начин ще могат да прегледат и тестват разнообразни типове огнестрелни оръжия, в това число най-новите китайски щурмови пушки, снайперски пушки и револвери.

Въздушното шоу Китай 2022 ще покаже доста нови оръжия и военно съоръжение, които покриват всички типове войски, в това число авиацията и космонавтиката. Това демонстрира, че въоръжените сили на Китай и оръжейната му промишленост са формирали цялостна и приключена система. Авиошоуто е чудесна опция да се покажат пред света най-новите достижения на Китай в региона на военната рационализация.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР