Въздушните удари на Великобритания, САЩ и Франция срещу Сирия са

...
Въздушните удари на Великобритания, САЩ и Франция срещу Сирия са
Коментари Харесай

Кремъл: Ударите на съюзниците имат за цел да помогнат на терористите в Сирия да си поемат дъх

Въздушните удари на Англия, Съединени американски щати и Франция против Сирия са симптом, че тези страни желаят да дадат опция на екстремистите да възстановят силите си.

Това се споделя в изказване на съветското външно министерство, публикувано през днешния ден и представено от ТАСС. Според съветското ведомство офанзивата е подхваната по време, когато сирийските държавни сили не престават своето сполучливо нахлуване против "Ислямска страна " и Фронта "Ан Нусра ". "Излиза, че Съединени американски щати и техните съдружници желаят да дадат на радикалите и екстремистите опция да си поемат мирис, да възстановят редиците си, да проточат кръвопролитието на сирийска земя и по този метод за затруднят политическото споразумяване на спора ", написа в документа.

В изказването си министерството споделя, че Русия упорства за ново незабавно съвещание на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, на което да бъде дадена "нужната оценка " на ракетната офанзива против Сирия, с цел да се отстрани опцията за такива "безразсъдни нападателни дейности " отсега нататък. Дипломатическото ведомство в Москва показва, че случилото се тази нощ заплашва мира и сигурността в региона, който "вече е надълбоко дестабилизиран вследствие на незаконните дейности на Съединени американски щати и техните съдружници в Ирак и Либия ", заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР