Въздушна тревога е обявена на територията на почти цяла Украйна.

...
Въздушна тревога е обявена на територията на почти цяла Украйна.
Коментари Харесай

Руският посланик в САЩ: Вашингтон не иска мир, въвлича НАТО във война

Въздушна паника е оповестена на територията на съвсем цяла Украйна. Местните управляващи в Днепър и Запорижие оповестяват за детонации, само че приканзват жителите да не снимат и да не разгласяват информация в интернет.
Прочетете още
Междувременно разбор на сателитни данни, осъществен от Би Би Си, демонстрира огромните укрепителни уреди построени в Русия поради предстоящата украинска контраатака.

Одобрението на Вашингтон за удари на Украйна против Крим със западни оръжия демонстрира, че Съединени американски щати не се интересуват от мир. Това съобщи съветският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов, представен от ТАСС.

" Вашингтон изцяло подчини членовете на Г-7 на волята си във връзка с спора в Украйна. Нещо повече, той съществено стегна своя метод по два значими въпроса - изпращането на изтребители F-16 на режима в Киев, както и абсолютно утвърждение на удари по Крим с американски и други западни оръжия. Подобни стъпки още един път демонстрират ясно, че Съединени американски щати в никакъв случай не са били заинтригувани от мир ", акцентира той.

Антонов предизвести, че Русия ще смята ударите по Крим " за офанзива против всяка друга област на Руската федерация "  и прикани Съединени американски щати да вземат поради вероятните ответни ограничения от страна на Москва.

Руският дипломат добави и че Украйна не разполага с инфраструктура за потребление на самолети F-16, нито с нужния брой водачи и обслужващ личен състав.

Според него всичко това поражда опасения по отношение на бъдещото присъединяване на НАТО в спора, " когато американски изтребители ще излетят от летищата на НАТО, пилотирани от задгранични " доброволци ".

В коридорите на срещата на върха на Г-7 в Хирошима американският президент Джо Байдън съобщи на украинския си сътрудник Володимир Зеленски, че Съединени американски щати и техните съдружници ще стартират да обучават украински водачи да употребяват изтребителя F-1
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР