Въздържание, правила, изкушения и тайни срещи очакват любимите ни герои

...
Въздържание, правила, изкушения и тайни срещи очакват любимите ни герои
Коментари Харесай

Изкушения дебнат отвсякъде в новия епизод на „Не така, брат“

Въздържание, правила, изкушения и секрети срещи чакат обичаните ни герои от. С какво ще ни изненадат Мишо и неговите другари и коя е новата учителка по философия, гледайте първо във.

Стратегията на учителя по физкултура Дочев, да държи двамата влюбени Мишо и Блага надалеч един от различен, включва непрекъснато наблюдаване и открити правила. Желанието на отличника Мишо да остане уединено с обичаната си го подтиква да потърси помощ от приятелите си от научния тим, като в подмяна още веднъж стане част от екипа им. За разлика от техниките за наблюдаване на Дочев, методите на младите учени се оказват много по-ефективни и учителят по физическо става жертва на кибер офанзива.
 Мишо и Блага NOVA
Дочев е уверен, че Мишо е виртуален нарушител и също търси помощ от научния тим. Без да подозира, че всичко е част от проекта за продобиване на малко персонално пространство за новата двойка, той се оказва заключен в учебното заведение.
Докато е в окото на кибер войната, Дочев предлага на учителката по музика Велева да изживеят своята приказка но „ Ромео и Жулиета “. Ще се съгласи ли Велева на тайния романс?
 Дочев и Велева NOVA
Докато Мишо и Дочев водят война един с различен, Дидо провежда сантиментална вечеря за своята обичана Беатрис. Изтощена от уроците и обезпокоена за идния изпит, Беатрис постанова вечер на самоограничение и за по-големия брат. Напрежението пораства, а изкушението се оказва все по-близо.

Междувременно в учебното заведение има нова учителка по философия, която прави зашеметяващо появяване. Ще плени ли новата красива учителка обичаните герои от? Гледайте първо във

Може да следите всяка сряда във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР