Възбуждането на езика на омразата и възпроизвеждане на рефлекси от

...
Възбуждането на езика на омразата и възпроизвеждане на рефлекси от
Коментари Харесай

Политологът Цветанка Андреева: Радев пали етническа война заради гласовете на шепа националисти! Имам усещането, че зад Рашков стоят Живков и ген. Добри Джуров

Възбуждането на езика на омразата и възпроизвеждане на рефлекси от времето от Възродителния развой е ужасно. Имам чувството, че зад вътрешния министър Бойко Рашков стоят Живков и ген. Добри Джуров, лица довели до насилствената промяна на турците в България. Това разгласи по Нова телевизия политологът Цветанка Андреева. Според нея цялата антитурска акция в този момент е с цел да завоюва Румен Радев втори тур.

" Да се заиграва с етническата карта поради персоналните упоритости на един човек е прекомерно рисково. Реално спорът беше предизвикан от Радев, откакто цинично попита водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, коя му е майката Родина. Скандално е, че се вършат внушения, че Турция желае да откъсне територии от нас, поради продобиване гласовете на шепа националисти, сме подготвени да разпалим етнически спор. В България няма етнически спор, той се етнизира. С раздухването на тази омраза Радев изгуби гласа на българските демократи и българските социалисти либерали. В същото време от Мая Манолова спорът се показва като български военачалник против турската страна. А най-парадоксалното е, че Радев е индивидът, който признава анексирането на територии, единствено тъй като там се вее съветско знаме. Притеснява ме, че Движение за права и свободи са свързани с тежки корупционни практики, само че да се насъсква страната против елементарни хора, поради политическите им пристрастия и етническото им съзнание е скандално, а следствията могат да са тежки ", предизвести Андреева.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР