Въз основа на показанията му няма основание да се смята,

...
Въз основа на показанията му няма основание да се смята,
Коментари Харесай

Нова Информация Директно От Германия За Зловещия Убиец Северин!

„ Въз основа на показанията му няма съображение да се счита, че има политически претекст в убийството “, съобщи още немската прокуратура. Прокуратурата е наредила екстрадицията на Северин Красимиров. Тя очакваше последните документи от България за това, измежду които и писмо, че пандизите ни дават отговор на минималните европейски стандарти.

Северин се е съгласил на опростена процедура по пращането му в България, което значи, че той ще бъде качен на самолета до дни. Крайният период следователно е 10 дни.

Сега се чака България да прати служители на реда за извеждането му и с първия вероятен полет той ще бъде спретнат в България.

Заедно със Северин ще пътуват представители на немската правосъдна защита, които би трябвало да предадат обвинения на наши гардове на българското летище, оповестява " Монитор ". От там Северин ще бъде трансфериран в следствения арест в Русе, където се води следствието против него.

Веднага щом дойде у нас на Северин ще му бъдат повдигнати и двете обвинявания - за обезчестяване и съзнателно ликвидиране, които до този момента са му предявени единствено задочно. След това стартира да тече 72-часов период, в който Красимиров ще бъде изправен пред Окръжния съд в Русе, с цел да му бъде избрана мярка за неотклонение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР