Вавринка с приемлив жребий, Ебдън и Хаасе на пътя на

...
Вавринка с приемлив жребий, Ебдън и Хаасе на пътя на
Коментари Харесай

Вавринка с приемлив жребий, Ебдън и Хаасе на пътя на българите

Вавринка с допустим чоп, Ебдън и Хаасе на пътя на българите
Жребият за четвъртото издание на Sofia Open беше изтеглен в залата за конференции в „ Арена Армеец “. Водач в схемата е руснакът Карен Хачанов, който ще дебютира в шампионата с дуел против спечелилия от срещата Денис Истомин-Матео Беретини. Освен Хачанов, непосредствено от втория кръг ще стартират още трима тенисисти – Стефанос Циципас, Роберто Баутиста Агут и Даниил Медведев.

В церемонията се включи трикратния първенец от шампионатите на Големия шлем Стан Вавринка, който за втора поредна година ще взе участие в София. В първия кръг швейцарецът ще има за противник миналогодишния финалист Мариус Копил.

Двамата българи в главната скица – Адриан Андреев и Димитър Кузманов, ще премерят сили надлежно с Матю Ебдън и Робин Хаасе. Едно от огромните дербита на старта е дуелът сред Гаел Монфис и Виктор Троицки. Сърбинът, финалист в шампионата от 2016-а година, получи последната „ уайлд кард “ за главната скица.

„ Нормален и допустим чоп. Играхме дружно тук преди 2 години. В момента знам, че той е с националния тим и играе за Купа „ Дейвис “, което значи, че ще има по-малко време да свикне с изискванията тук “, сподели Димитър Кузманов във връзка своя жребия. Той добави, че се надява тази година да запише първата си победа на сингъл на Sofia Open.

В неделя стартират квалификациите в шампионата, а първите дуели от главната скица ще бъдат в понеделник. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР