Въвеждат в експлоатация още няколко зони за платено паркиране в

...
Въвеждат в експлоатация още няколко зони за платено паркиране в
Коментари Харесай

Влизат в експлоатация още 50 паркоместа за платено паркиране в Асеновград

Въвеждат в употреба още няколко зони за платено паркиране в Асеновград, таксуването на които ще се реализира посредством SMS.
10 паркоместа ще бъдат разположени на улица „ Речна “, от кръстовището на улица „ Васил Левски “ до улица „ Никола Вапцаров “. В същия регион, само че от кръстовището на улица „ Никола Вапцаров “ до Народно читалище „ Родолюбие “ ще бъдат ситуирани още 20 места за паркиране.
Толкова ще бъдат и паркоместата в друга зона - на улица „ Иларион Макариополски “, от кръстовището на улица „ Васил Левски “ до улица „ Цар Освободител “. Целта на въвеждане на посочените зони в централната градска част ще усъвършенства организацията на паркиране, престои и сигурност на придвижването на транспортни средства и жители, счита шефът на Дейност „ Инспекторат, паркинги и гаражи “ Нуретин Тасим .
Според него, ще бъде улеснен достъпът на жители в неравностойно състояние до постройките на държавните и общинските институции в града, предоставящи обществени и административни услуги.
Справка демонстрира, че от началото на 2018 година доникъде на месец юни в Асеновград са наложени 335 санкции с фиш за погрешно паркиране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР