Въвеждат режим на тока във Венецуела. В официално обръщение към

...
Въвеждат режим на тока във Венецуела. В официално обръщение към
Коментари Харесай

Венецуела въвежда режим на тока – Мадуро обяви 30-дневно ограничаване на потреблението

Въвеждат режим на тока във Венецуела. В публично послание към нацията президентът Николас Мадуро разгласи 30-дневен проект за ограничение на потреблението на електричество в цялата страна, който се чака да постави завършек на поредност от повреди, оповестиха в уеб страницата на Министерството на защитата.

Режимът на тока, съгласно ръководещите в Каракас, е най-хубавият метод да се обезпечи баланс сред производството и потреблението на електрическа енергия във Венецуела. Мярката за икономисване на електричество визира първо държавната администрация, която ще работи с понижено работно време, както и всички образователни заведения, които ще останат краткотрайно затворени.

През последния месец страната претърпя редица спирания на тока, последното от които през уикенда. Междувременно в Каракас към момента не могат да се схванат чия е виновността за повредите. Според ръководещите става дума за бойкот, част от проекта за събаряне на президента Мадуро от власт. За опозицията казусът се корени в неприятна поддръжка и липса на вложения в бранша.

Честото прекъсване на тока докара до режим на водата и засегна директно лечебните заведения, публичния превоз и редица други услуги, съобщи ръководителят на Народното събрание Хуан Гуайдо по време на антиправителствените митинги в събота. Заедно с това водачът на опозицията прикани армията да поддържа идеята му за същинска рокада на властта в Каракас и призна, че това е единственият метод, който ще докара до края на ерата Мадуро.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР