Въвеждането на зелен транспорт ще бъде сред водещите ми приоритети,

...
Въвеждането на зелен транспорт ще бъде сред водещите ми приоритети,
Коментари Харесай

Зеленият транспорт ще бъде водещ приоритет на новия министър на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков

Въвеждането на зелен превоз ще бъде измежду водещите ми цели, съобщи новият министър на превоза и известията инж. Георги Гвоздейков на церемонията по приемане на ръководството от досегашния началник на институцията Христо Алексиев. Работата по проекта за излекуване на „ Български пощи “ ЕАД и осъществяването на Проектите по проекта за възобновяване и резистентност са другите значими задания пред новия екип. Георги Гвоздейков акцентира, че е значимо бързо да бъдат решени въпросите с обжалваните поръчките за доставка на нов преносим състав за железопътния превоз. „ Това, което е направено, ще бъде продължено и надградено. Най-важното е оптимално бързо да покажем резултати, които са значими за хората “, разяснява той.

Досегашният вицепремиер и министър на превоза и известията Христо Алексиев съобщи, че за него също е значимо да продължи работата по излекуване на Български пощи, осъществяването на плановете по Оперативна стратегия „ Транспорт и транспортна инфраструктура “, Плана за възобновяване и резистентност, както и незабавната здравна помощ по въздух.

„ Имаме отлична опция за геополитическо позициониране в района “, добави Христо Алексиев. В тази връзка стартирахме редица планове, както и активизирахме работата по Средния кулоар за транспортни доставки сред Азия и Европа, сподели още той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР