Въвежда се организация на движението заради измиване на Софийски околовръстен

...
Въвежда се организация на движението заради измиване на Софийски околовръстен
Коментари Харесай

Въвеждат промяна в движението на Софийския околовръстен път

Въвежда се организация на придвижването поради измиване на Софийски околовръстен път – Южна дъга. Това оповестиха от Столичната община.

От 23:00 часа на 17 август до 5:00 часа на 18 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно и южно пътно платно на Околовръстния път в сектора от бул. „ Александър Малинов “ до бензиностанция „ ЕКО “. Движението ще се прави в локалните пътни платна в същия сектор.

От 23:00 часа на 17 август до 5:00 часа на 19 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно пътно платно на Околовръстния път в сектора от бензиностанция „ ЕКО “ до бул. „ България “. Движението ще се прави в северното локално пътно платно в същия сектор.

От 23:00 часа на 19 август до 5:00 часа на 20 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното южно пътно платно на Околовръстния път в сектора от бул. „ България “ до бензиностанция „ ЕКО “. Движението ще се прави в локалното южно пътно платно в същия сектор. 

До 14 август продължи поетапното миене на улици в регион „ Триадица “. За задачата беше основана краткотрайна организация на придвижването. Последователно бяха измити улици на карета и в регионите „ Оборище ", „ Красно село ", „ Средец ", „ Възраждане ", „ Лозенец ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР