Въведоха пълна забрана за движение на каруци в София. Промяната

...
Въведоха пълна забрана за движение на каруци в София. Промяната
Коментари Харесай

Във „Факултета” след забраната за каруци: Ще крадем за да се изхранваме

Въведоха цялостна възбрана за придвижване на каруци в София. Промяната влезе в действие от 1 юни. Тя действаше и до момента в центъра на столицата, по Околовръстното и по основните булеварди, на процедура обаче това не спираше транспортните средства с животинска двигателна сила. Новото в този момент е, че каруците на нарушителите и конете ще бъдат арестувани, а санкциите може да стигнат до 500 лева Репортерът на NOVA Стоян Нешев и операторът Георги Чобански потеглиха на лов за каруци.

Забраната ще се отрази най-тежко на Траянка от квартал „ Факултета ”.

„ Много дами сме каруцари. Наследих занаята от татко ми ”, сподели тя. И разясни, че каруцата й коства 500 лева, а конят 2000 лева

„ Нямам опция за кола. Чистим изби, жилища за пари. Ако забранят каруците, ще стане по-лошо. Хората ще стартират да крадат, с цел да се изхранват ”, показа още дамата. Тя ни сподели и документите на каруцата.

Според общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера сходни средства за придвижване са причина за произшествия, а също така постоянно ги карат малолетни и малолетни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР