Въведени са нови мерки срещу разпростраенението на коронавируса в България.

...
Въведени са нови мерки срещу разпростраенението на коронавируса в България.
Коментари Харесай

Здравният министър издаде извънредна COVID заповед

Въведени са нови ограничения против разпростраенението на ковид в България. Със заповед на здравния министър проф. се трансформира режимът за влизане в България на жители на четири страни, оповестяват от здравното министерство.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29924
Считано от 20 януари, четвъртък, жителите на Република Северна Македония, Израел, Турция и Сърбия и членове на техните фамилии, които идват от държава-членка на Европейския съюз, Европейското икономическо пространство, Конфедерация Швейцария, Обединеното кралство Англия и Северна Ирландия, Република Северна Македония, Държавата Израел, Република Турция и от Република Сърбия, която е в „ алена зона “, се позволяват на територията на страната при показване на годен дигитален Коронавирус документ на Европейски Съюз за имунизация или за преболедуване или подобен документ, по едно и също време с негативен резултат от извършено до 72 часа преди влизане в страната PCR проучване, подрежда министърът.

Също от 20 януари в „ алена зона “ влизат Албания, Босна и Херцеговина, Колумбия, Република Малдиви, Фиджи, Демократична република Сао Томе и Принсипи, Сейнт Винсент и Гренадини.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29924  Израел понижава карантината за COVID-19 на пет дни Израел понижава карантината за COVID-19 на пет дни  Нидерландия регистрира рекордни 42 000 новозаразени с ковид Нидерландия регистрира рекордни 42 000 новозаразени с ковид  Под карантина в Монтанско са 18 паралелки с 355 възпитаници Под карантина в Монтанско са 18 паралелки с 355 ученици
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР