Във вторник вечерта в Западна България ще завали дъжд, а

...
Във вторник вечерта в Западна България ще завали дъжд, а
Коментари Харесай

Синоптикът Красимир Стоев за времето по празниците и с ранна прогноза за май

„ Във вторник вечерта в Западна България ще завали дъжд, а в планините сняг, което ще докара още веднъж до ниски температури. Живакът ще стигне най-вече до 16 градуса в средата на Страстната седмица. В Западна България се чака да е най-лошо, още веднъж валежи, облачно време и слаб вятър “. Това съобщи синоптикът Красимир Стоев от Национален институт по метеорология и хидрология в изявление за в. „ Телеграф “.

„ Преваляванията в по-голяма част от страната ще спрат в сряда вечерта. Температурите бързо ще се покачат. Очаква се живакът да стигне до 17 градуса и към края на Страстната седмица ще се любуваме на по-хубаво вре,е. Вероятността за облаци има единствено в късните следобедни часове. През първия почивен ден, Разпети петък, ще ни изненада слънчево време. Разбира се, това не важи за цялата страна. На места в Западна България има огромна възможност за мощни валежи от дъжд “, съобщи той.

Що се отнася до времето в почивните дни от 1 до 6, специалистът уточни, че е прекомерно рано да се каже. „ Месечната прогноза за май се прави в края на другата седмица. Към този миг мога да заявя, че в края на април и началото на май температурите не престават да се повишават. Това обаче ще бъде за малко, защото вероятността за проливни дъждове и през идващия месец продължава в съвсем цялата страна. В първите дни на май, изключително към празниците, се допуска още веднъж облачно време и преваляванията от дъжд. През първата седмица на май оптималните температури ще бъдат към 20 градуса, което е изцяло обикновено за сезона.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР