Във вторник сутринта ще е студено, с минимални температури между

...
Във вторник сутринта ще е студено, с минимални температури между
Коментари Харесай

Времето утре - 26 октомври

Във вторник сутринта ще е студено, с минимални температури сред минус 2° и 3°, по Черноморието и в югоизточните региони, където ще има забележителна ниска облачност - до 6°-8°. Дневните температури ще са сред 10° и 15°, през идващите два дни ще се покачат с още 1-2 градуса. Това заяви за Агенция " Фокус " дежурният синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) Христо Христов.

Над планинските региони в Западна и Централна България ще доминира слънчево време, само че в нощните часове и заран тук-там в низините и котловините там ще бъде мъгливо. Над Източна България ще има забележителна ниска облачност, по Черноморието ще преръмява. Вятърът ще е с източна съставния елемент, слаб до сдържан, в сряда в по-голямата част от страната краткотрайно ще стихне. В котловините утринните температури ще са към момента до към 0°, а дневните в регионите с по-дълго задържащи се мъгли и ниска облачност ще остават под 10°.
 Седмична прогноза за времето за 25-31 октомври Седмична прогноза за времето за 25-31 октомври
В понеделник над цялата страна ще бъде слънчево. Минималните температури ще са сред -2 и 7 градуса, а оптималните сред 9 и 16. Във...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР