Във вторник ще сте склонни да се дразните от поведението

...
Във вторник ще сте склонни да се дразните от поведението
Коментари Харесай

Една зодия получава скъп подарък, други две пълнят джобовете

Във вторник ще сте склонни да се дразните от държанието и метода на другарство на хора, които не живеят във вашия дом. Възможно е това да са хора, които през днешния ден ще срещнете за първи път или с които постоянно имате сложни връзки.

Вторник ще бъде удобен ден за развиване на финансов-материалните ви каузи, само че все пак вие ще сте склонни към терзания и вътрешно напрежение. Днес бъдете деликатни в връзките си с момче или с млад мъж, без значение от характера на вашите връзки, защото ще направи опит да се възползва от вашите усеща, благоволение и доброта. Събитията на работното ви място не вещаят изненада.

ЛЮБОВ: Ако имате връзка с сътрудник, който живее или работи в различен град или страна, през днешния ден ще възникне неразбирателство или противен спор посред ви. Младите дами ще са склонни към прояви на неодобрение и фокусиране само върху личните стремежи и усеща.

Овен

През този ден сантименталните връзки са спокойни. Домашната работа се нуждае от вашето внимание. За вас е доста значимо да запазите положителни връзки с членовете на фамилията си и вашите родители.

Възможни са краткосрочни пътешествия и настоятелен пътувания. За Овните са вероятни огромни загуби, кражба или загуба на пари.

Телец

Възможно е през целия ден да се стремите да намерите вътрешна естетика с обичания си човек. Поради склонността си към неотложно взимане на решения е допустимо да извършите припрян избор, преди да сте оценили вероятни други възможности.

Отново ви се предлага уединение и спокойна отмора. Може да се разноските из близкия парк или гора.

Бъдете по-близо до Земята – вашата буря. Днес едвам се тревожите от прозаичните финансови каузи.

Близнаци

Умеейки да давате блестящи препоръки на другите, вие няма да се възползвате от тях в любовните си връзки. От общоприета позиция вашият брак е успешен, само че през днешния ден минава през сурови тествания и разочарования поради роднините.

Днес сте предразположени сутринта да станете късно и денем да се излежавате на дивана.

Няма да ви върви в хазарта, спекулациите и плановете за „ бързо замогване “.

Рак

Сега сте прекомерно властнически и се стараете да наложите на избраника си своята воля. В течение на деня фамилният ви живот е под напрежение, само че през идващите дни връзките в дома ви се възстановяват.

Голямо наслаждение ви носят развлекателните пътувания. Нужно е да преминете на режим на икономии.

Лъв

Този ден няма да ви донесе нищо положително в любовните връзки. Не е изключено, в случай че вашите разпоредби не се извършват незабавно, да се дразните и да започнете да си изкарвате яда върху домочадието.

Днес ви се предлага спокойна отмора. Възможно е у вас да възникне желанието за щедрост.

Дева

Възможна е нараснала емоционалност на Девите. Излишната искреност може да даде в ръцете на неприятелите мощно оръжие срещу вас и вашето семейство.

Далеч от вкъщи се откриват нови вероятности – побързайте да се възползвате от тази опция. Бъдете деликатни с бележника и документите си.

Везни

Избягвайте общуването с „ нужните “ хора, нови увлечения и познанства. Не давайте мотив за двояко пояснение на вашите изявления и действия. Първата половина на деня е неподходяща заради вашата заплеснатост.

Днес оказват въздействие нервните претоварвания от предишните дни, несъразмерните удоволствия, развлечения и нежеланието да се ограничавате.

По паричните въпроси би трябвало да сте внимателни и спестовни. Нужен ви е здрав оптимизъм, с цел да преодолеете депресията, която от време на време ви обгръща.

Скорпион

Днес може да сте с изменчиво въодушевление. Изпитвате ту отчаяние от личните си сили, ту изблик на самонадеяност. Трябва да се вслушате във вътрешния си глас и да бъде подготвени за всичко, което ви сервира идващия ден.

Изостреното възприятие за правдивост през днешния ден няма да ви разреши да наблюдавате умерено отрицателните процеси към вас.

Възможни са прояви на възмущение и експанзия. Възможно е да отделите повече внимание на финансовите си каузи.

Стрелец

Възможно е да ви срещнат с индивида на вашите фантазии и вие да разберете, че си коства единствено с него да свържете живота си. Не забравяйте от самото начало да се интересувате от здравето на възрастните ви родственици.

Възможно е другарска колекция да ви отвлече от работата и фамилията, по тази причина не се учудвайте, в случай че не ви пуснат вкъщи.

Дошло е времето да се откажете от нездравословните привички, освен това в най-широк смисъл. Може да изгубите суми, които сте дали на заем и да изпитате компликации с погашение на задълженията.

Козирог

Струва си да определите среща с обичания си човек в другарски кръг – по този метод подчертавате своите достолепия и получавате енергетична поддръжка. Близките ви обкръжават с грижи и основават удобни условия вкъщи.

Звездите ви предизвестяват за рисковани предприятия, съмнителни познанства и каузи, свързани с риск за здравето. Голяма възможност от загуба на пари и документи.

Водолей

Възможно е да видите човек, за който сте мечтали. Благоприятно е сключването на договорености и годежи. Бракът дава обещание да бъде здрав и дълъг. Денят е удобен за пътешествия и другарство.

Съвместно прекараното време укрепва взаимното схващане в фамилията. Пълноценният отдих навън и положителният сън ви оказват помощ да се освободите от напрежението.

Не правете огромни покупки, а купете на околните си дребни дарове.

Риби

Благоприятен ден за възобновяване на прекъснатите връзки и връзки. Най-одухотворените Риби, надарени с фикция и ентусиазъм, могат да удивят близките със своите достижения.

Те усещат обич и почитание. Звездите предлагат по опция да прекарате деня си вкъщи, взимайки всички ограничения за възстановяване на външния си тип.

В този ден е добре да дадете дарове на околните си хора, да си върнете задълженията и да почистите дома си.

Източник: Dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР