Във вторник ще бъде предимно слънчево. Ще остане ветровито, с

...
Във вторник ще бъде предимно слънчево. Ще остане ветровито, с
Коментари Харесай

Слънчев, но ветровит вторник

Във вторник ще бъде най-вече слънчево. Ще остане прохладно, с сдържан, по поречието на Дунав и Лудогорието - мощен западен вятър. Дневните температури доста ще се покачат и оптималните ще са сред 15° и 20°.

Жълт код за мощен вятър с пориви до 20-22 m/s е разгласен в 10 области в страната. Предупреждението за евентуално рисково време е в действие за областите Враца, Плевен, Велико Търново, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Шумен, Варна и Добрич.
 Национален институт по метеорология и хидрология
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по северното крайбрежие - мощен западен вятър. Максималните температури ще са 15° - 16°, температурата на морската вода е 6° - 7°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево, само че прохладно. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 5°.

В сряда ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще отслабне. В четвъртък облачността ще се усили и на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се намалят, само че ще се задържи топло за интервала.

Още за времето четете на .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР