Във вторник Сенатът потвърди избора на президента Байдън за нов

...
Във вторник Сенатът потвърди избора на президента Байдън за нов
Коментари Харесай

Бившият служител на NSA Хари Коукър е потвърден като кибершеф на Белия дом въпреки притесненията на републиканците относно цензурата

Във вторник Сенатът удостовери избора на президента Байдън за нов началник на киберсигурността макар опасенията за цифрова цензура от републиканците.

Сенатът гласоподава 59-40 за назначението на Хари Коукър, пенсиониран морски офицер и някогашен чиновник на Агенцията за национална сигурност, за втория народен кибердиректор на Съединените щати.

Кокър внася повече от четири десетилетия социална работа в ролята, в това число времето си от 2017 година до 2019 година, до момента в който е бил изпълнителен шеф на NSA, където е оказал помощ да управлява и ръководи най-големия съставен елемент на разследващата общественост на Съединени американски щати, съгласно Белия дом.

Коукър ще поеме ролята, която беше вакантна от февруари, когато встъпилият в служба шеф Крис Инглис подаде оставка. Байдън разгласи желанието си да номинира Кокър още през юли.

ВАШИНГТОН, окръг Колумбия - 02 НОЕМВРИ: Хари Коукър младши, номинираният от президента Джо Байдън за идващия народен кибердирек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР