Във вторник Пол Пелоси, съпруг на председателя на Камарата на

...
Във вторник Пол Пелоси, съпруг на председателя на Камарата на
Коментари Харесай

Съпругът на Нанси Пелоси е осъден за шофиране под въздействие на алкохол и наркотици

Във вторник Пол Пелоси, брачен партньор на ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси, се призна за отговорен за шофиране в нетрезво положение през май тази година, заяви CNN.
 
Според медията съдът е осъдил Пелоси на пет дни затвор, само че ще му бъдат зачетени двата дни, които към този момент е излежал, и ще му бъдат приспаднати още два за положително държание. Останалата част от еднодневната присъда ще бъде сменена с общественополезен труд.
 
Пелоси е наказан на три години пробация и санкция от 1700 $. В продължение на една година в колата му ще бъде инсталирана алкохолна брава. Освен това той ще би трябвало да премине тримесечен курс на образование, който има за цел да понижи риска от бъдещи нарушавания на разпоредбите за придвижване в нетрезво положение.
 
Адвокатката му Аманда Бевинс се яви в съда от името на Пелоси. Ответникът не участва на чуването.
Пол Пелоси е задържан на 28 май след конфликт с различен автомобил. Според материалите по делото Пелоси е управлявал автомобила " под въздействието на алкохолни питиета и опиати и под комбинирано влияние на опиати ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР