Във вторник отново ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност.

...
Във вторник отново ще бъде слънчево с разкъсана висока облачност.
Коментари Харесай

Златна есен: Ще ни радва ли ноемврийското слънце и във вторник

Във вторник още веднъж ще бъде слънчево с раздрана висока облачност . В утринните часове тук-там към момента видимостта ще е понижена. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Максималните температур и ще са сред 19° и 24° , в София - към 20°.  

По Черноморието ще е най-вече слънчево, в утринните часове тук-там с понижена видимост. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 18°-20°. Температурата на морската вода е от 10° на н. Шабла до 18° в Бургас. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.  

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по най-високите върхове краткотрайно до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 9°.

През нощта против сряда от запад облачността ще се усилва , като до сутринта в северозападните региони ще завали дъжд. След среднощ и преди обяд по Черноморието ще е мъгливо или с ниска облачност. През деня преваляванията ще се реалокират на изток, на повече места и с по-значителни количества ще са в Северна и Западна България. С насочване и увеличаване напразно от запад-северозапад ще нахлува леден въздух и температурите ще се намаляват. До сутринта в четвъртък преваляванията ще спрат, облачността ще се раздра и ще намалее до изясняване, най-късно в Североизточна България.

В четвъртък ще бъде най-вече слънчево . Вятърът ще отслабне, в доста региони и ще стихне. Температурите ще са близки до нормалните за средата на ноември, минималните сред 3° и 8°, а оптималните - сред 11° и 16°.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на  .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР