Във вторник облачността ще е променлива, значителна над планините и

...
Във вторник облачността ще е променлива, значителна над планините и
Коментари Харесай

С какво време ще изпратим януари

Във вторник облачността ще е променлива, забележителна над планините и основно там ще има превалявания от сняг. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина – краткотрайно мощен, северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 2° и 7°, в София – към 3°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна. На места ще превали дъжд, в утринните часове – сняг. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 3° и 6°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще доминира облачно и прохладно време. Ще има валежи от сняг и условия за снегонавявания. Ще духа сдържан и мощен вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра – към минус 9°.

В сряда северозападният вятър в по-голямата част от страната, като се изключи югозападните региони, ще е сдържан. Ще има по-значителни разкъсвания и краткотрайни понижения на облачността, вероятността за превалявания е дребна. Дневните температури ще са с градус-два по-високи.

В четвъртък вятърът за малко ще се смени със запад-югозападен и температурите ще се покачат още; в югоизточните региони ще доближат до към 10°. Облачността ще се усилва и вплътнява, и след обяд от запад ще стартират слаби превалявания от дъжд и сняг.

Още за времето четете на .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР