Във вторник облачността ще е променлива, често значителна, само на

...
Във вторник облачността ще е променлива, често значителна, само на
Коментари Харесай

Публикуваха прогнозата за идната седмица

Във вторник облачността ще е променлива, постоянно забележителна, единствено на обособени места ще превали слаб сняг. Вятърът ще е до сдържан, в Дунавската низина и западната част от Горнотракийската равнина краткотрайно мощен от северозапад. Минималните температури ще са сред минус 5° и 0°, а оптималните - сред 3° и 8°. В сряда вятърът ще отслабне.

Ще има по-значителни разкъсвания и краткотрайни понижения на облачността, вероятността за превалявания е дребна. Дневните температури ще са с градус-два по-високи. В четвъртък вятърът за малко ще е с южна съставния елемент и температурите ще се покачат още, в югоизточните региони ще доближат и надвишават 10°. Облачността ще се усилва и вплътнява и след обяд от запад ще стартират слаби превалявания от дъжд и сняг.

В петък преваляванията ще продължат, на повече места ще са в югозападната половина от страната. От северозапад ще нахлува леден въздух и с него дъждът ще минава в сняг, едвам вечерта в Югоизточна България. През почивните дни вятърът ще се ориентира от север и с него захлаждането ще продължи. Ще остане най-вече облачно, с превалявания от сняг. Има нараснала възможност в събота да са обилни по количество.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР