Във вторник няколко депутати от Демократична България заедно с видни

...
Във вторник няколко депутати от Демократична България заедно с видни
Коментари Харесай

Владислав Панев: Убеден съм, че България може да бъде най-високата скорост на Европа

Във вторник няколко депутати от " Демократична България " дружно с видни представители на бизнеса основаха клуб, който нарекоха " Ускорение ". Тази вечер посетител в студиото на " Панорама " беше основателят му Владислав Панев от " Демократична България ".

" В момента България има огромна вероятност. Всички знаем за проблемите в Западна Европа. Видяхме и от митингите на земеделците в Германия, само че Германия има съществени структурни проблеми, които няма да се решат за няколко години. Преди няколко години се говореше на " Европа на няколко скорости ". Голямото безпокойство за България беше, че ще изпаднем и ще сме на най-задната скорост на Европа. В момента е тъкмо противоположното. Аз съм уверен, че България може да бъде най-високата скорост на Европа, тъкмо тъй като в Европа има доста проблеми ", посочи Панев.

" Работата по Плана за възобновяване, по Шенген и еврозоната, по Конституцията беше доста сериозна през първите 9 месеца. Въпросът е какво ще вършим през вторите 9 месеца от март до декември. Искаме да зададем дневния ред, в това число да се забележим с сътрудниците от останалите парламентарни групи, с цел да забележим какви би трябвало да бъдат целите и на държавното управление, и на парламентарното болшинство ", сподели още той.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР