Във вторник имаше среща между Роналдо и шефовете на Червените

...
Във вторник имаше среща между Роналдо и шефовете на Червените
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед пак поглежда към Неймар за заместник на Роналдо

Във вторник имаше среща сред Роналдо и шефовете на " Червените дяволи ", само че наподобява тя не е приключила положително, като футболистът за следващ път е декларирал, че желанието му е да си тръгне. Той пропусна предсезонната подготовка в Австралия и продължава да тренира настрана от съотборниците си, което е явен знак за желанията му.

В същото време неотдавна се появиха клюки, че Пари Сен Жермен е подготвен да продаде Неймар това лято. 30-годишният бразилец бе притеглен от Барселона през 2017 година, като за последните 5 сезона означи 100 гола и направи 60 асистенции за парижани и донесе и 4 трофеи на клуба в Лига 1. Въпреки това обаче преобладаващото мнение на " Парк де Пренс " е, че той не е оправдал голямата инвестиция от 222 милиона евро, защото не съумя да изведе клуба до успех в Шампионската лига.

Така Ман Юнайтед може да се възползва от обстановката и да насочи оферта за Неймар до края на трансферния прозорец. Бразилецът обаче не е единствената алтернатива за " Червените дяволи ", като в клуба са набелязали още трима нападатели. Това са Уисам Бен Йедер от Монако, Айвън Тони от Брентфорд и Саша Калайджич от Щутгарт.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР