Във вторник, 18 май, Наоми Кембъл успя да изненада всички

...
Във вторник, 18 май, Наоми Кембъл успя да изненада всички
Коментари Харесай

Била ли е Наоми бременна

Във вторник, 18 май, Наоми Кембъл съумя да изненада всички с новината, че е станала майка дни преди да навърши 51 години.
 Наоми Кембъл и новината, че стана майка на 50
Наоми стана майка на 50

На това му се споделя изненада

Супермоделът показа фотография на бебешки крачета, на която се вижда и ръка с гривна от родилното. И най-логичното, което можем да си помислим, е, че е била бременна и е дарила живот на своята дъщеричка. Но истината може да се окаже и малко по-различна...

Според Daily Mail, Кембъл е употребила услугите на сурогатна майка , с цел да сбъдне фантазията си да стане родител. Бебето се е родило преди три седмици в болница в Ню Йорк, където моделът живее. Именно тогава е снимана и фотографията, която популяризира в обществените мрежи.

В началото на тази година Наоми споделя в неизлъчвано изявление, че е сигурна, че 2021 година ще бъде в действителност страхотна, очевидно, визирайки новата роля на майка, в която към този момент се усеща ужасно.

Източници, близки до супермодела, разкриват, че тя има нов мъж до себе си , който я е предиздвикал да се почувства подготвена да стане майка. И в този момент двамата дружно ще отглеждат щерка си. За решението доста е помогнала и пандемията, която е предиздвикала Наоми да се замисли за в действителност значимото в живота.
 Снимка 485364

За последно Кембъл попада в обектива на папараците на 22 април и несъмнено не наподобява като да би трябвало да ражда след няколко седмици. И това е следващото удостоверение, че бебето е от сурогатна майка.
 Наоми Кембъл, вилата й в Кения и екзотичното бягство от действителността на супермодела
На посетители на Наоми Кембъл в Кения

Там, където се усеща най-добре

А малко преди да разгласи на всички значимата вест, тя е взела и решението да спре да работи през уикендите, с цел да има повече време да бъде майка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР