Във вторник, 1 август, американската лотария Mega Millions пуска мащабен

...
Във вторник, 1 август, американската лотария Mega Millions пуска мащабен
Коментари Харесай

Уникален шанс: И българи вече могат да участват в американска лотария с джакпот от 282 милиона долара

Във вторник, 1 август, американската лотария Mega Millions пуска огромен тираж, като джакпотът е 303 милиона $! Освен жители на Съединени американски щати, в лотарията могат да вземат участие и българи.

При предходният тираж на Mega Millions огромната облага надвиши 282 милиона $. В Съединени американски щати към този момент се следи засилен интерес към играта– в лотарийните пунктове има опашки от искащи да закупят билети, а участниците, които живеят отвън щатите, могат да вземат участие онлайн.

Желаещи да завоюват: в пункт за продажба на лотарийни билети
се извива опашка от хиляди, искащи да вземат присъединяване в
грандиозния тираж на Мега Милиони. Невада, Калифорния

Мега Милиони е национална
лотария със седалище в Съединени американски щати, известна е като международен рекордьор с най-високия джакпот, даван досега. Рекордният джакпот на Mega Millions – $656 милиона $, е бил извоюван през март 2012 година Вторият по величина джакпот е бил извоюван през декември 2013 година и е бил в размер на $648 милиона.

Няколко тиража отделят настоящия
джакпот, който към този момент доближи 303 милиона $, от рекордните джакпоти на Мега Милиони.

Как може да се получи формален лотариен билет за Mega Millions от България?
Всеки може да взе участие в
лотарията, без значение от местоживеенето и поданството. Главното изискване е билетът да е бил физически добит на територията на Съединени американски щати, от един от формалните разпространители. Това може да стане по два метода.

1. Билетът да се купи на място
Българите, които обитават в Съединени американски щати, могат да купят билет за
лотарията Mega Millions от някой от формалните дистрибутори, при изискване, че билетът по-късно няма да се изнася отвън границите на Съединени американски щати.

2. Регистрация на уеб страницата theLotter и онлайн присъединяване в
лотарията
В лотарийните тиражи за Европа може да се взе участие и от България, както и от всяка друга страна по света. Това, което би трябвало да се направи, е да се купи лотариен билет за присъединяване в тиража на Mega Millions – Съединени американски щати онлайн, да се изберат 5 съществени цифри (от 1 до 75) и едно число " мегабол " (от 1 до 15).

Чужденци постоянно побеждават в интернационалните
лотарии
Сред спечелилите в интернационалните
лотарии има и доста чужденци. Така да вземем за пример, С., водач от Подмосковието, взел участие в европейска лотария онлайн на уеб страницата theLotter, спечелил джакпот на стойност 824 хиляди евро.


На фотографията: спечелилите в интернационалните
лотарии на TheLotter.
От дясно на ляво: пенсионер от Салвадор, със извоювани 1 млн. $
от Пауърбол – САЩ; М., иракчанин, със извоювани 6,4 млн. $ от
Орегон Мегабакс; С. от Русия, със извоювани 824 хиляди евро

theLotter.com е първата в света компания за доставка на лотарийни билети, която дава опция на хората от цялостен сват да поръчват лотарийни билети, като не взима комисионна от спечелилите. Представителите на локалните офиси на TheLotter закупуват билетите от формалните разпространители от името на клиентите си, по-късно билетите се сканират и се съхраняват в сметката на клиента до началото на тиража.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР