Във вторник – 30 май - от 13:00 часа ще

...
Във вторник – 30 май - от 13:00 часа ще
Коментари Харесай

Рудигейт“: Шефовете на спецслужбите на килимчето в НС

Във вторник – 30 май - от 13:00 часа ще се организира изключително съвещание на Народното събрание, оповестиха от пресцентъра на институцията. То е свикано от ръководителя Росен Желязков, а в дневния ред е чуване на шефовете на службите по отношение на изнесените изказвания на Радостин Василев, че ръководителите на българските служби за сигурност са съгласувани с посолствата на непознати страни.

Вносители са народните представители Костадин Костадинов, Петър Петров и Цончо Ганев от „ Възраждане “. Скандалът стана прочут като „ Рудигейт “.

" В дневния ред е чуване на ръководителя на Държавна организация „ Национална сигурност “, шефа на Служба „ Военно разузнаване “ и ръководителя на Държавна организация „ Разузнаване “ на съображение член 111 от Правилника за организацията и активността на Народното събрание ", се показва в известието.

По стратегия на следващия ден ще бъде извършен и парламентарният надзор, до който не се стигна в петък, заради удължение на законодателната част на съвещанието с гласоподаване на второ четене на измененията в Наказателно-процесуалния кодекс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР