Във втората тренировка за Гран При на Белгия вчера Макс

...
Във втората тренировка за Гран При на Белгия вчера Макс
Коментари Харесай

Сайнц: Разликата с Ред Бул не е толкова голяма

Във втората подготовка за Гран При на Белгия през вчерашния ден Макс Верстапен изпревари с 0,8 секунди втория в класирането Шарл Леклер с Ферари, като водачът от Монако се оказа единственият, който съумя да се приближи на по-малко от 1 секунда на обиколка от международния първенец.

Другият водач на Скудерията Карлос Сайнц остана едвам пети в серията си с меки сликове, като пред него приключиха Ландо Норис и Ланс Строл. В първата подготовка обаче тъкмо Сайнц беше най-бърз и съгласно него тъкмо първата сесия е показателна за опциите на Черните кончета.

“Бях доста удовлетворен от автомобила ни в първата подготовка, за втората направихме някои промени, които се оказаха в неправилната посока - изясни испанецът. - Ако карам същата кола като в първата подготовка, в събота още веднъж ще сме най-бързи. В дългите серии от обиколки разликата с Ферари е доста по-малка, само че Верстапен се показва доста мощно, тъй че този уикенд ще имаме потребност от всичко, което успеем да измъкнем от колата. В първата подготовка вървяхме с темпото на Макс, в случай че оправим настройките, ще сме покрай него. ”
 Верстапен оглави класирането във втората подготовка Верстапен оглави класирането във втората подготовка
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР