Във втората тренировка в Абу Даби Даниел Рикардо имаше леко

...
Във втората тренировка в Абу Даби Даниел Рикардо имаше леко
Коментари Харесай

Рикардо обясни за размахания среден пръст към Грожан


Във втората подготовка в Абу Даби Даниел Рикардо имаше леко сдърпване на пистата с Ромен Грожан. Австралиецът беше в първа бърза обиколка с ултра меките сликове, когато Грожан ненадейно се оказа на пътя му с мудна скорост. Дани сподели междинен пръст на французина, а водачът на Хаас изясни по радиото, че прекомерно късно са го предизвестили, че е застанал на пътя на Ред Була.

Типично в собствен жанр Рикардо видя смешната страна на обстановката. "Пръстът ми се беше подул от презавиване и просто си го тръсках " пошегува се той. После добави, че Грожан не би трябвало да прави по този начин, само че въпреки всичко случката е била по време на подготовка, тъй че не е кой знае какво. "Направих жеста, тъй като на момента бях обиден. Все отново бях в бърза обиколка, а той едвам загряваше. "

Рикардо добави, че към момента има много работа за Ред Бул след първия ден тренировки. Във втората сесия той реализира положително движение и съумя да приключи трети след Хамилтън и Фетел, само че призна, че още е надалеч от Люис. "Далече сме от Мерцедес, само че сме съвсем наедно с Ферари. Утре ще би трябвало да намерим още 2-3 десети ". Като цяло денят беше добър, приключи Даниел.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР