Във втората част от ексклузивното интервю за Мариян Станков-Мон Дьо

...
Във втората част от ексклузивното интервю за Мариян Станков-Мон Дьо
Коментари Харесай

Соня Йончева: Анджелина Джоли посети наш спектакъл, за да се вдъхнови от моето изпълнение

Във втората част от извънредното изявление за Мариян Станков-Мон Дьо оперната прима Соня Йончева споделя за забавните ѝ срещи на международната сцена.

Една от най-известните персони, които е виждала в операта, е Анджелина Джоли. Това се случило преди няколко месеца в операта в Ню Йорк. Йончева забелязала в публиката холивудската звезда и нейната щерка - Захара.

„ Колегите ми споделиха, че тя особено е пристигнала да види нашето шоу, с цел да може да се въодушеви от примадоната довечера - т.е. от мен и да се приготви за новия си филм, в който ще влезе в ролята на Мария Калас ", споделя оперната певица.

Тя споделя още за наличието на последните „ Оскари " през 2023 година „ На аления килим се срещнах с дъщерята на Алексей Навални - Даша Навалная. Говорихме доста за него, тя ме впечатли с този пламък, който имаше в очите ", споделя Йончева.

По думите ѝ Роджър Федерер е един от най-нормалните и приятни хора за връзка. „ Имаме нещо общо оперните артисти и тенесистите, тъй като сме сами на сцената и върху нас са вперени толкоз доста погледи ", изяснява оперната прима.

„ Наскоро се срещнах и с Григор Димитров. С него събеседвахме по доста прелестен и български метод. Той ми сподели какъв брой милее за България и по какъв начин тя е от изключителна значимост за него, тъй като това са корените му ", показва Соня Йончева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР