Във всяко едно от нивата на настилката на АМ “Тракия

...
Във всяко едно от нивата на настилката на АМ “Тракия
Коментари Харесай

Демерджиев: Във всяко ниво на настилката на АМ “Тракия” има вложени некачествени материали

Във всяко едно от равнищата на настилката на Автомагистрала “Тракия ” има вложени некачествени материали. Има доста неща, които не би трябвало да се намират там. Това сподели вътрешният министър иван Демерджиев от Благоевград. В идващите дни ще бъдат предоставени окончателните резултати от инспекциите, добави той.
Прочетете още
По думите му след случая в Бургас, при който починаха двама служители на реда, има “коренна смяна ”. “Резултатите са извънредно противен, само че има коренна смяна в доста връзки - на тактиката, на дейности,  има нови КПП-та, от повече от месец не е влизал автомобил с мигранти през Бургас ”, уточни Демерджиев. “Жалко е, че платихме извънредно висока цена ”, добави той. 

Той сподели още, че след формираните 44 дисциплинарни производства за служители на реда, покровителствали Георги Семерджиев, “случаят е завършен ”. “В идващите дни чакаме да приключат всички производства. Ние координираме този развой и няма да позволим да продължи прекомерно дълго ”, безапелационен бе вътрешният министър.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР