Във всяка връзка има тайни, за които никой не говори.

...
Във всяка връзка има тайни, за които никой не говори.
Коментари Харесай

3 мъжки и 3 женски тайни, за които никой не говори

Във всяка връзка има секрети, за които никой не приказва. Има няколко обаче, които са толкоз постоянно срещани и толкоз рядко някой ги споделя, че е време да поговорим за тях. Ето кои са най-здраво защитаваните секрети от мъжете и дамите.
МЪЖЕТЕ:
 Щастливци сте, в случай че имате връзка с тези 3 зодии Щастливци сте, в случай че имате връзка с тези 3 зодии
Има някои зодии, с които любовта е ария! Това са зодии, които слагат другия преди всичко, в никакъв случай себе си. Освен всичко, те са изкл...
1. Бройката на някогашните – никой мъж няма да ви каже тъкмо с какъв брой дами е бил преди вас. Примирете се с това и приемете, че броя, която сте чули, най-вероятно е много занижена. Мъжете просто не желаят да тормозят половинките си с непотребна за тях информация. Обикновено умножете броя дами, с които ви е споделил, че е бил, по две – и тогава ще научите действителните някогашни половинки на вашата сегашна обич.
2. Болести – мъжете въобще не си падат по това да споделят болежките си, изключително когато са във връзка, която е относително неотдавна. Никога няма да научите какви здравословни проблеми има, в случай че някой от тях непосредствено не визира и самите вас. Но внимавайте, доста мъже биха скрили и заболявания, които се предават по сексуален път, единствено и единствено да легнат с вас.
3. Комплексите им в леглото – съвсем всички мъже си дават тип на доста уверени в секса и рядко може да видите мъж, който се колебае за каквото и да е, обвързвано със спалнята. Истината обаче е, че доста мъже имат огромни комплекси по отношение на размера си, по отношение на уменията си и това дали се оправят добре.
ЖЕНИТЕ:
 Любовно предсказване за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1) Любовно предсказване за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)
Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде извънредно сполучлив в любовен проект. Какво може да очаквате в любовта през февруари,...
1. Страх от това да родят – доста дами в никакъв случай не биха споделили това, че се опасяват да станат майки, тъй като естествено би трябвало да им е заложен инстинкт, който изключва съмненията и страха. Много дами не биха споделили на сътрудниците си какъв брой се тормозят от това по какъв начин би изглеждало тялото им по-късно и дали ще бъдат положителни майки.
2. Да не изневерят – доста дами изпитват под паника боязън от това те да бъдат тези, които ще изневерят на половинката си. Смятат, че не са чак толкоз мощни и в случай че се появи опция, евентуално биха я сграбчили, единствено и единствено да се насладят на момента и да изживеят нещо буйно и бясно. Психолози са разкрили, че един от най-големите страхове на дамите е точно този – не да им изневерят, а самите те са подведат половинката си.
3. Да не останат остарели моми – един от най-големите страхове на дамите, изключително тези, които наближават 30, е да не останат остарели моми. Всички към тях основават фамилии, имат деца, а те по този начин и не могат да срещнат половинката в живота си. Този боязън постоянно е под паника и се трансформира в огромен проблем, с който дамите мъчно се оправят.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР