Във Всичко, от което се нуждаеш, е любов: Краят на

...
Във Всичко, от което се нуждаеш, е любов: Краят на
Коментари Харесай

Книга разказва за дивите нощи на сър Пол Маккартни

Във " Всичко, от което се нуждаеш, е обич: Краят на Бийтълс " основни фигури описват за буйния манталитет на музиканта
Стана ясно по какъв начин сър Пол Маккартни е прекарвал всекидневието си, по време на разцвета на The Beatles.

В книгата, озаглавена " Всичко, от което се нуждаеш, е обич: Краят на Бийтълс ", музикантът, а и други основни фигури, описват за дивите години на бандата, когато кариерата на членовете й е била на върха. От написаното излиза наяве, че Пол постоянно е прекарвал дните си с последователки, до момента в който не се появила дамата на живота му Линда.

" Често беше по хотелите с девойки. Имаше случай, в който с две последователки прекара три дни, без да излизат на никое място ", се написа.

На млади години Маккартни е бил най-големият коцкар в групата. " И по-късно се появи Линда. Те не се познаваха толкоз добре, само че тя му сподели, че може да загърби девойките, пиенето и опиатите, и да се посвети на любовта ", споделя приживе Рон Кас, ръководителят на звукозаписната компания, в която групата записва.

" Линда се засече с тези въпросни девойки, с които Пол прекарваше дните и нощите си. От момента, в който тя влезе в хотелската му стая, те станаха неразделни. "
 Пол и Линда, 1972 година
Пол и Линда, 1972 година
Снимка: Getty Images
Режисьорът Дейвид Пътнам, който през годините е работил с " Бийтълс ", също взе участие в книгата. Там споделя, че съгласно него Пол " се гаврил с всичко, което може да върви, само че не наподобява като да го е правил преднамерено или да го е желал. "  Самият музикант декларира вътре, че в никакъв случай не е спазвал разпоредбите и той най-вече от другите ги е нарушавал. " Освен това при започване на всяко турне си набелязвахме последователки, които стоят на първи ред пред сцената и след шоуто се срещахме с тях ", споделя във " Всичко, от което се нуждаеш, е обич: Краят на Бийтълс " звездата.

81-годишният Макартни с изключение на като гений, се слави и като любовчия. В края на 60-те години той излиза за малко с актрисата Джейн Ашър, само че й изневерява със сценаристката Франси Шварц. Знае се, че е имал връзка и с английския модел Анита Кокрън и с немската актриса Глория Макх. Линда е последната същинска обич на артиста до момента в който гибелта й през 1998 година не ги разделя. Понастоящем е женен за Нанси Шевъл.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР