Във всички училища във Варна има подадени сигнали за взривни

...
Във всички училища във Варна има подадени сигнали за взривни
Коментари Харесай

Сигнали за бомби във всички училища във Варна! Вижте имейла със заплахите СНИМКА

Във всички учебни заведения във Варна има подадени сигнали за взривни устройства, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В момента се прави инспекция.

По преценка на управленията на образователните заведения занятията ще бъдат прекратени или образователният развой ще върви по график, осведоми БНР.

Подадени бомбени закани през днешния ден има още в Бургас и София. Над 20 са засегнатите образователни заведения в морския град.

Около 10 учебни заведения са получили сигнали за бомби в София. Става дума за регионите " Подуяне " и " Красно село ".

Изпратени са имейли със закани от съветски адрес, оповестява bTV.

В имейла написа, че във всички учебни заведения са сложени тротилови заряди, които " скоро ще взривят всички учебни заведения в Красно село ".

„ Здравейте, ние сме организация Fmull Free Misanthropic Unаbombers Legion. Всички човешки същества са гадни същества и копелета, които би трябвало да бъдат изтребени. Във всички учебни заведения са сложени тротилови заряди. Скоро ще взривят всички ваши учебни заведения в Бургас. Пожелавам ви да умрете ", гласи текста на различен от мейлите.

Уведомени са Столична дирекция на вътрешните работи, ГДПОБ и 6. РПУ. Правят се инспекции по случая, известено е и РУО-София. Сградата на 132. СУ „ Ваня Войнова “ е към този момент тествана и заплаха за възпитаници и управление няма.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР