Във всички училища на област Велико Търново учебната година започна

...
Във всички училища на област Велико Търново учебната година започна
Коментари Харесай

Вълненията на един първокласник на 15 септември

Във всички учебни заведения на област Велико Търново образователната година стартира присъствено. Почти 21 000 са учениците там, от тях 1687 ще прекрачат учебния предел за първи път. Сред тях е и първокласникът Енислав Цветков от Велико Търново.

Голямо е вълнението на Енислав, който става първокласник в учебно заведение " Емилиян Станев " във Велико Търново. Почти може да чете, свири на кларинет и по тази причина е в музикална паралелка и мечтае да стане доктор.

" Ще бъде доста хубаво, ще получа доста другари, нова госпожа и нека да получавам доста шестици, тъй като аз в този момент ставам първи клас, а до момента бях в градината "

Голямо е вълнението и за фамилията на Енислав. За тях е най-важно той да бъде здрав и да върви на учебно заведение присъствено.

" За първокласника си поисквам да е здрав, да е все по този начин ученолюбив, какъвто е до момента, да е виновен и да внимава в час, тъй като по този начин ще му бъде по-лесно на него и да нямаме онлайн образование ", споделя майката Ивелина Цветанова.

Училищният двор посреща Енислав с радостни деца и разчувствани възрастни.

Репортер: Зорница Илиева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР